skip to Main Content

Maandag  29 mei,  2de Pinksterdag,  is het installatiebedrijf en de showroom  gesloten
Voor dringende storingen contact opnemen via de storingstelefoon: 06-38828768

Voor al uw installatie, reparatie, en onderhoudswerkzaamheden

Algemene voorwaarden

Graag ontvangen wij ruim voor aanvang van de vorst periode uw opdracht om het chalet winterklaar te maken. Vanzelfsprekend voeren wij dit graag voor u uit.

Installatiebedrijf R. Oud B.V. kan echter nooit aansprakelijk gesteld worden voor bevriezing en eventuele schade aan uw wasmachine, vaatwasmachine, thermostaatkraan en/of andere huishoudelijke apparaten aanwezig in uw chalet of berging aangezien deze zeer moeilijk watervrij te krijgen zijn. Wel geven wij garantie op de leidingen, mits deze leidingen op de juiste wijze zijn geïnstalleerd.

Geeft u aub via onderstaand opmerkingen veld aan wat uw wensen zijn en waar de sleutel van het chalet is. Geeft u zo nodig toestemming aan de receptie van uw vakantiepark zodat de monteur daar de sleutel op kan halen.

Wij vragen u vriendelijk om te zorgen dat de aftappunten en eventuele apparaten in uw berging goed bereikbaar zijn voor de monteur.

Onder de werkzaamheden van het winterklaar maken van uw chalet vallen; sluiten van hoofdkraan (water), waterleiding drukloos maken, waterleiding leegblazen, afvoerslangen vaatwasser en wasmachine voor zover mogelijk leegblazen,  geiser aftappen, toiletreservoir leegmaken, toiletpot en sifons van zout voorzien.

Wij hanteren voor het winterklaar maken in 2022 een tarief van €52,50 exclusief BTW.

Aanvragen    Winterklaar voor datum


    Back To Top