skip to Main Content
Voor al uw installatie, reparatie, en onderhoudswerkzaamheden

Algemene voorwaarden

Graag ontvangen wij ruim voor uw 1e bezoek de opdracht om het chalet zomerklaar te maken. Vanzelfsprekend voeren wij dit graag voor u uit.

Installatiebedrijf R. Oud B.V. kan echter nooit aansprakelijk gesteld worden voor bevriezing en eventuele schade aan uw wasmachine, vaatwasmachine, thermostaatkraan en/of andere huishoudelijke apparaten aanwezig in uw chalet of berging aangezien deze zeer moeilijk watervrij te krijgen zijn. Wel geven wij garantie op de leidingen, mits deze leidingen op de juiste wijze zijn geïnstalleerd.

Geeft u aub via onderstaand opmerkingen veld aan wat uw wensen zijn en waar de sleutel van het chalet is. Geeft u zo nodig toestemming aan de receptie van uw vakantiepark zodat de monteur daar de sleutel op kan halen.

Wij vragen u vriendelijk om te zorgen dat de aftappunten en eventuele apparaten in uw berging goed bereikbaar zijn voor de monteur.
Onder de werkzaamheden van het zomerklaar maken van uw chalet vallen; openen van hoofdkraan (water), het ontluchten van alle tappunten, controle op lekdichtheid van het warmwatertoestel (waterzijdige controle) , dichtzetten van diverse aftappunten.

Het onderhoud van uw geiser en of gaskachel valt niet onder de werkzaamheden van het zomerklaar maken. Dit kan als extra werk worden uitgevoerd tegen geldend uurtarief monteur.

Wij hanteren voor het zomerklaar maken in 2023 een tarief van €52,50 exclusief BTW.

Aanvragen    Zomerklaar voor datum
    Back To Top