skip to Main Content
Voor al uw installatie, reparatie, en onderhoudswerkzaamheden

Algemene voorwaarden

Graag ontvangen wij ruim op tijd uw aanvraag om uw chalet zomerklaar te maken. Vanzelfsprekend voeren wij dit graag voor u uit.

Installatiebedrijf R. Oud B.V. kan echter nooit aansprakelijk gesteld worden voor bevriezing en eventuele schade aan uw wasmachine, vaatwasmachine, thermostaatkraan en/of andere huishoudelijke apparaten aanwezig in uw chalet of berging aangezien deze zeer moeilijk watervrij te krijgen zijn. Wel geven wij garantie op de leidingen, mits deze leidingen op de juiste wijze zijn geïnstalleerd.

Wij vragen u vriendelijk om te zorgen dat de aftappunten en eventuele apparaten in uw berging goed bereikbaar zijn voor de monteur.
Onder de werkzaamheden van het zomerklaar maken van uw chalet vallen; openen van hoofdkraan (water), het ontluchten van alle tappunten, controle op lekdichtheid van het warmwatertoestel (waterzijdige controle) , dichtzetten van diverse aftappunten.

Het onderhoud van uw geiser en of gaskachel valt niet onder de werkzaamheden van het zomerklaar maken, het is ook niet mogelijk om dit in combinatie met deze aanvraag aan te vragen. U dient hiervoor een aparte afspraak te maken, dit kan via 0519-542702.

Wij hanteren voor het zomerklaar maken in 2024 een tarief van €55,- exclusief BTW.

Aanvragen    Geef aan de receptie door wanneer wij de sleutel van uw chalet komen halen.
    Back To Top